Nieuws

LaSmo geselecteerd voor VKB2014

Lees meer

Alarmcommunicatie over IP - NPR8136

Lees meer

ccsMuSDO Inbraakdetectiesysteem

Lees meer

Home » Nieuws

LaSmo geselecteerd voor VKB2014

LaSmo Security Solutions BV geselecteerd voor VKB 2014

LaSmo mag voor de VKB2014 een aabieding maken met de Sentinel S70 mistgenerator. Meer informatie vindt je op www.lasmobv.nl/vkb2014 . Deze actie start op 15 april 2014. Wees er snel bij want er zijn maar 1600 scans beschikbaar !


Wat is de VKB-regeling ?

Voor de VKB 2014 geldt dat kleine bedrijven (maximaal 5 vestigingen met maximaal 10 Fte’s per vestiging) via het ministerie van Veiligheid en Justitie een gratis veiligheidscan ter waarde van € 150,00 kunnen aanvragen. Deze scan geeft inzicht over maatregelen die al dan niet een bijdrage kunnen leveren aan de veiligheid van uw bedrijf.


Mocht u na de scan in een van deze maatregelen, w.o. Camerasystemen, inbraakbeveiliging, pinautomaten, afstortkluizen etc., willen investeren dan kunt u het “pakket” van uw keuze via het VKB secretariaat bestellen.


Het ministerie van Veiligheid en Justitie geeft dan een financiële bijdrage van 50% tot een maximum van € 1.000,00. U hoeft niet te wachten op uitbetaling van de bijdrage, die wordt meteen verrekend bij de levering.
Klik hier om als ondernemer de gratis veiligheidscan aanvragen.

 

LET OP : Er zijn slechts 1600 scans beschikbaar !


Kijk ook eens op: http://www.ccv-veiligondernemen.nl/aanpak-veiligheid-kleine-bedrijven/pakketten/mistgenerator/sentinel-s70

naar boven

Alarmcommunicatie over IP - NPR8136

Alarmcommunicatie over IP - NPR8136

Als wij kijken naar IP blijkt het dat providers de vereiste beschikbaarheid niet willen of kunnen garanderen. Omdat deze garantie niet wordt gegeven, zijn er extra voorzieningen bedacht zoals een GPRS of GSM back-up bij uitval van de primaire verbinding.

 

In mei 2012 is de NPR 8136 gepubliceerd. ( Nationale Projecterings Richtlijn )


Dit is de Nederlandse handleiding gebaseerd op de NEN-EN50136-1 die als leidraad gebruikt kan worden voor transmissie van alarmsignalen.  Een belangrijk gegeven in deze leidraad is de stellingname dat de alarmtransmissie voor de hogere risico's vanaf het beveiligde object tot in de Alarmcentrale gecontroleerd dient te verlopen.


Met betrekking tot de diverse netwerken wordt aangegeven dat het Internet een aantal toepasbare bezwaren kent zodat het Internet bij gebruik als alarmtransmissiekanaal is af te raden.Via het vrije Internet kan de ontvanger aan de zijde van de Alarmcentrale namelijk gebombardeerd worden met signalen waardoor de ontvangst tijdelijk wordt belemmerd of zelfs onmogelijk wordt gemaakt.


Ook aan de zijde van het object is het mogelijk door bijvoorbeeld het downloaden van grote bestanden om de alarmtransmissie te hinderen zoniet volledig te stagneren.  Binnen de NPR 8136 wordt dan ook gesproken over een BAV zijnde een Beveiligde Alarm Verbinding.


Een dergelijke BAV kan woden geëxploiteerd door een ATSP (Alarm Transmissie Service Provider) en is opgebouwd met als basis een VPN die niet wordt gerouteerd via Internet.


Deze BAV wordt bovendien bewaakt op performance (VoP= Verification of Performance) zodat na een bepaalde tijd vastgesteld kan worden dat de noodzakelijke beschikbaarheid daadwerkelijk wordt gerealiseerd.


Met deze gegevens is het ook mogelijk om achteraf een individuele alarmverbinding te certificeren volgens de NEN-EN 50136-1.


Het toepassen van de NPR 8136 is niet verplicht en ook niet wettelijk vastgelegd. Het is wel aan te bevelen om de richtlijnen in de praktijk zoveel mogelijk te volgen omdat de mogelijkheid bestaat dat u achteraf na een geslaagde sabotage aan de alarmverbinding mogelijk aansprakelijk kunt worden gesteld dat u de daarvoor opgestelde regels niet heeft toegepast.

 

Lasmo Security Solutions kan u adviseren welke oplossing voor u van toepassing is. Neem contact op met ons kantoor via info@lasmobv.nl of via 040 - 255 80 80

 

Kijkt u ook een op :

 

Bron NPR 8136, de NPR 8136:2012, is te bestellen bij het NEN:

http://www.nen.nl/web/Normshop/Norm/NPR-81362012-nl.htm

naar boven

ccsMuSDO Inbraakdetectiesysteem

Innovatief product met modern design

De ccsMuSDO is een inbraakalarmsysteem wat functies biedt voor zowel alarmering, comfort, veiligheid, als ook voor toegangsverlening, en is ontwikkeld volgens de laatste stand van de techniek. Het maakt gebruik van moderne communicatiemogelijkheden als internet en Apps voor smartphones & tablets, waarmee zowel op locatie als daarbuiten een gebruikersvriendelijke bediening, verificatie en diagnose van het systeem verzekerd is.

 

De ccsMuSDO is voorzien van een elegant bedieningspaneel dat gezien mag worden en op ieder interieur kan worden afgestemd en de interactie verzorgt tussen uw alarminstallatie.

 

Kijk op http://www.asb.nl/alarm om een indruk te krijgen van de mogelijkheden.

 

Wilt u meer weten over dit product neemt u dan contact op met ons kantoor via info@lasmobv.nl of via 040 - 255 80 80

naar boven

V2GSM Video instructies (Engels/Duits)

Duidelijke Video instructies voor de V2GSM

De ideale hulp bij programmeren van de V2GSM. Zowel voor de eindgebruiker als de installateur.

De video instructies zijn beschikbaar in het engels en het Duits.

Kijk op www.v2gsm.com voor de videoinstructies

Klik hier voor meer informatie over de V2GSM spraak/SMS kiezer

naar boven

DigiAlarm.Net

DigiAlarm.Net de vervanging voor DigiAccess AlarmKPN heeft besloten om per 1 november de exploitatie van de dienst DigiAlarm over te dragen aan ASB-Security BV, die de dienst als Alarm Transmissie Service Provider (ATSP) onder de naam DigiAlarm.net continueert. Aanleiding voor deze overdracht is het specialistische karakter van alarmtransmissie binnen de beveiligingsmarkt.


Dienst
DigiAlarm.net


De dienst DigiAlarm.net maakt gebruik van de betrouwbare infrastructuur van KPN en wordt naar de PAC’s ontsloten via de KPN DigiAlarm gateway.


Kenmerken

 • De opvolger van DigiAccess Alarm
 • Als enige alarmtransmissiedienst (end-to-end) gecertificeerd door KIWA conform de Europese Norm NEN-EN 50136:2012
 • Wordt aanbevolen door verzekeraars
 • Volledig conform de NPR 8136, maakt gebruik van meervoudige Besloten Alarmtransmissie Verbindingen (BAV)
 • Biedt permanente kwaliteitsmeting VoP met uitgebreide rapportage conform de Europese Norm
 • Inclusief besloten netwerken IP en GPRS
 • Inclusief gecertificeerde DigiAlarmbox IP/GPRS met geïntegreerd DigiAlarm.net modem
 • De DigiAlarmbox is voorzien van eigen noodstroom met capaciteit conform de van toepassing zijnde normen
 • Biedt garantie op de DigiAlarmbox gedurende de looptijd van het contract
 • Inzetbaar met alle gangbare alarmsystemen
 • Biedt geborgde beschikbaarheid door toepassing van onafhankelijke betrouwbare providers (KPN vast en Vodafone mobiel)
 • Biedt 24/7 beheer vanuit Nederlands Beheercentrum
 • Ondersteunt installerende partners vanuit beheercentrum bij inbedrijfstelling en service-activiteiten m.b.t. de dienst
 • Ongevoelig voor DDoS aanvallen, de alarmtransmissie van DigiAlarm.net maakt geen gebruik van het openbare en onveilige internet
 • Ondersteunt up- en downloading van alle gangbare alarmsystemen
 • Inclusief dataverkeer voor IP en GPRS en heeft een vaste prijs zonder variabele kosten
 • Biedt kosteloze trainingen aan haar installerende partners


Kijk op www.digialarm.net voor meer informatie

naar boven

Pyronix app. voor Android

Pyronix heeft een app. om de Enforcer op afstand te bedienen !!

Pyronix heeft voor de Enforcer een app. gemaakt om het paneel op remote te bedienen.

-Inschakelen
-Uitschakelen
-Status opvragen
-Sturen van uitgangen
-Taal selectie
-Wachtwoord beveiligd

<klik hier> om de app van de google playstore te downloaden.

Hieronder enkele screenshots:


           

naar boven

Bosch Selectietool voor Detectoren

Bosch Selectietool voor Detectoren

Om uw keuze voor de Bosch bewegingsdetectors te vereenvoudigen is een online selectietool gemaakt. Zo heeft u altijd de juiste detector voor de juiste situatie. Klik hier voor de tool te downloaden of hier om de selectietool online te bekijken. 

Tevens zijn alle detectoren op een rijtje gezet. Klik hier voor het overzicht in pdf formaat.


naar boven

Sirene/flitser combinatie met elegant design

4 maart 2013

Lasmo introduceert twee sirene/flitser combinaties van Venitem.

De sirene/flitsercombinaties zijn voor binnen gebruik. Door het elegante design zijn ze een toevoeging op uw eigen huisstijl. 

Link naar productpagina

naar boven

Blue Line Detectoren van Bosch

LaSmo kiest voor bewegingsdetectoren van Bosch Security,

Blue Line Gen 2 Bewegingsmelders. Of u nu een woning, winkel of een ander bedrijfspand beveiligt, uw systemen moeten betrouwbaar zijn. De tientallen jaren ervaring en het niet-aflatende streven van Bosch om hoogwaardige producten te fabriceren die hoge prestaties leveren, zorgen ervoor dat detectoren van Bosch de beste zijn in elke klasse. 


Miljoenen gebruikers vertrouwen op Bosch voor superieure inbraakdetectie voor hun woning ofbedrijf. Blue Line Gen 2 Bewegingsmelders bouwen voort op deze reputatie met een serie die eenvoudig is te installeren, uitstekende detectieprestaties levert en bescherming biedt tegen ongewenste alarmen.

Intelligente inbraakdetectie is de exacte balans tussen reageren op werkelijke bedreigingen en het negeren van de oorzaken van kostbare ongewenste alarmen. Bosch biedt de keuze uit diverse detectoruitvoeringen die de norm stellen voor betrouwbaarheid en snelle detectie. Onze inbraakdetectoren voldoen aan de vereisten voor praktisch elke toepassing, van eenvoudige tot lastige omgevingen, en zijn opgewassen tegen verschillende uitdagingen, waaronder sterke luchtstromen, bewegende objecten en de aanwezigheid van huisdieren. 

naar boven

LaSmo introduceert American Dynamics

Uitgebreide American Dynamics CCTV programma.

LaSmo introduceert het professionele CCTV programma van American Dynamics. Dit uitgebreide programma biedt oplossingen voor de diverse  risiconiveaus  voor  ieder budget en omvat zowel analoge, hybride(mix analoog en IP)  als volledig IP gebaseerde systemen. Deze systemen kunnen zowel stand alone, in netwerkconfiguratie en  volledig centraal gemanaged functioneren.

Het centrale managementtool  Victor Unified Client is een baanbrekend geïntegreerd systeem voor  beveiliging, bewaking en beheer  van gebeurtenissen. Met de krachtige Victor-oplossing  kunt u vanuit één enkele unified interface live- en opgenomen videobeelden van Intellex DVR's-, VideoEdge NVR's- en HDVR-platforms van American Dynamics beheren.

Victor is ontworpen en gebouwd voor veeleisende bedrijfseisen en zeer geschikt voor inzet op één enkele  tot meerdere locaties  wereldwijd. 


 

naar boven

Volg LaSmo op Facebook, Twitter of LinkedIn

Volg LaSmo op Facebook, Twitter of LinkedIn voor het laatste nieuws over producten en actualiteiten

Selecteer een van  onderstaande buttons om LaSmo te volgen op Facebook, Twitter of LinkedIn.

 

Icon-Facebookicon-Twittericon-LinkedIn

 

We houden u op de hoogte van de laatste nieuwtjes:

 • Nieuwe producten
 • Software updates
 • Interessante links
 • Diensten

naar boven