Nieuws

S70 REQ geregistreerd !

Lees meer

Sentinel Mistgeneratoren

Lees meer

Productie van de DSC SCW9045 gestopt

Lees meer
Home » Nieuws

S70 REQ geregistreerd !

De Sentinel S70 is nu een van de twee REQ geregistreerde mistgeneratoren in Nederland !


REQ is opgericht met als doel het bieden van informatie over producten en productcertificaten. Daarbij promoot REQ het gebruik van producten die aantoonbaar voldoen aan Europese productnormen of Technical Specification. 

Net als het Nationaal Centrum voor Preventie certificeert de stichting REQ niet zelf. Een product kan worden geregistreerd als het door één van de geaccrediteerde certificatie-instellingen is gecertificeerd op grond van een Europese norm.

Link naar de REQ registratie pagina: http://stichting-req.nl/906?produktid=2019

naar boven

Sentinel Mistgeneratoren

Prijsverlaging

Wegens het grandioze succes van de Sentinel Mistgenerator kunnen we deze voortaan tegen een gunstigere prijs inkopen. Dit houd in dat de verkoop prijzen ook zijn gezakt. Ga naar onze webshop en login voor de nieuwe verlaagde prijzen !

 

naar boven

Productie van de DSC SCW9045 gestopt

M.i.v. 17 oktober 2016 stopt DSC met het produceren van de SCW9045.

Als vervangend product kan de DSC Alexor worden ingezet. Dit paneel werkt met dezelfde componenten als de SCW9045. Voordeel van de Alexor is dat deze optioneel bedienaar is met een keytag en er worden draadloze bediendelen toegepast. 

Klik hier voor meer informatie over de DSC Alexor 

naar boven

LaSmo aanwezig op KIEN INNOVATIECONGRES 2016

SPOTLIGHT OP DE TOEKOMST

 

Wat wilt ú in de toekomst mogelijk maken?


 
 
Bent u al aangemeld voor het KIEN Innovatiecongres 2016 in DeFabrique in Utrecht? Deze niet te missen dag toont bezoekers een exclusief kijkje in de toekomst van de installatietechniek. Ervaar wat e-installateurs voor uw organisatie kunnen betekenen, als zij gebruikmaken van de meest recente (informatie)technologie. Ontdek hoe u vandaag al stappen kunt zetten naar een onderneming die niet alleen voldoet aan de huidige standaarden, maar ook is voorbereid op de gebeurtenissen van morgen.
 
Op donderdag 9 juni nemen we u mee op een ontdekkingsreis langs de ontwikkelingen in de technologie die industrieën op hun kop zal zetten. Tijdens informatieve break-out sessies laten sprekers uit bedrijfsleven en wetenschap u onder andere zien hoe het Internet of Things woningen en bedrijfspanden transformeert, hoe fotonica data-toepassingen in een stroomversnelling brengt en op welke manier de rol van de e-installateur verandert als virtual reality, robotica en smart grids hun intrede doen.
De gehele dag door is bovendien een informatiemarkt te bezoeken, waar diverse partijen de e-installateur informeren over hun producten en diensten.
 
Tijdens het Innovatiecongres 2016 daagt Stichting KIEN niet alleen uw inlevingsvermogen uit, maar laat u ook in gesprek gaan met installateurs, wetenschappers, overheden en het bedrijfsleven over de vraag hoe nieuwe technologie vandaag al kan worden ingezet. Dat de wereld onder invloed van IT-ontwikkelingen razendsnel ingrijpend verandert is geen vraag meer, maar een keiharde zekerheid. Bent u daar al klaar voor?


Virtual & Augmented Reality: Wat is de stand van deze technologie? Welke mogelijkheden zijn nu al beschikbaar, wat kunt u zelf doen en wat kunt u beter uitbesteden? Wat is nog experimenteel en wat is al praktisch toepasbaar? Waar liggen kansen om uw personeel beter te ondersteunen en uw serviceniveau te verhogen?

IoT@Home: Laat u bijpraten over de huidige stand van zaken rond het Internet of Things, de concrete mogelijkheden, de beperkingen en de mogelijke bedreigingen. Bespreek met collega’s en experts hoe u uw klanten van optimaal advies kunt voorzien en hoe u nieuwe diensten kunt ontwikkelen voor uw onderneming.

Vragenbank: Maak kennis met gemotiveerde, high potential masterstudenten van de TU Eindhoven. Bekijk de praktische voorbeelden van werkzaamheden die ze voor u kunnen verrichten en de resultaten die dat heeft opgeleverd. Denk mee over de manier waarop deze kennisuitwisseling uw bedrijfsvoering kan versterken.

Fotonica: Leer meer over de laatste ontwikkelingen in de fotonica, gepresenteerd door fotonica experts van de TU Eindhoven. Welke revolutie staat ons te wachten? Wat betekent het voor de toekomst van de elektrotechniek? Welke toepassingen ziet u zelf voor de technieken die nu in de laboratoria worden ontwikkeld?

Smart Grids, Smart Cities: Over onze samenleving ligt een netwerkstructuur die niet alleen nieuwe inzichten geeft en nieuwe mogelijkheden biedt, maar ook nieuwe uitdagingen levert. Onze energievoorziening gaat onder invloed van deze ontwikkeling volledig op de schop, met ingrijpende gevolgen voor producenten en afnemers. Aan bod komen verschillende initiatieven op het gebied van intelligente netwerken. Ontdek hoe zowel grote steden als kleine gemeenten en zelfs individuele huishoudens en gebruikers hun voordeel kunnen doen met deze nieuwe vorm van verbondenheid.

Robotica: Robots zijn in staat op plaatsen te komen en handelingen te verrichten die buiten het menselijk bereik liggen. Van drones die overzicht bieden bij grote projecten tot inspectierobots die in kruipruimtes en leidingen kleine werkzaamheden kunnen uitvoeren, er zijn tal van robots die nu al klaar zijn voor praktische toepassingen. Maar wat zijn de beperkingen? En hoe integreert u deze apparatuur in de bedrijfsvoering?

Fotonica: De technologie wordt door de Europese Commissie genoemd als één van de vijf ‘key enabling technologies’ voor 2020. In Nederland behoort fotonica tot de topsector High Tech Systems & Materials. Maar wat betekent dit voor de toekomst van de elektrotechniek? Welke toepassingen worden mogelijk?

IoT@Work: Deze break-out daagt u uit de kansen te pakken en uitdagingen aan te gaan die het Internet of Things te bieden heeft voor kantoren, fabrieken, klanten en leveranciers. Welke rol kunnen sensoren spelen en hoe kunt u daar het beste op anticiperen? Op welke valkuilen moet u bedacht zijn en waar liggen de kansen om zo laagdrempelig mogelijk van het IoT te profiteren?

 

REGISTREER

 

Graag tot ziens op 9 juni aanstaande!

 

naar boven

Hemelvaart 2016

Op 5 en 6 mei zijn wij gesloten !

Bestellingen die op 5 of 6 mei worden ontvangen worden op 9 mei verwerkt en deze ontvangt u op 10 mei.

naar boven

LaSmo YouTube kanaal

Bezoek ons LaSmo YouTube kanaal voor nieuwe video's !!

Er zijn nieuwe video's toegevoegd waar het effect van de toepassing van mistgeneratoren nogmaals wordt benadrukt. 

LaSmo is distributeur van Concept Smokescreen Mistgeneratoren. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze afdeling verkoop.


Klik hier voor een directe link naar ons YouTube video kanaal. U kunt zich abonneren op ons videokanaal zodat u altijd op de hoogte blijft van de laatst toegevoegde video's !

 

naar boven

LaSmo presenteert de Sentinel Serie

Een nieuwe evolutie op gebied van mistgeneratoren !

LaSmo reeds lange tijd distributeur van Concept Smokescreen mistgeneratoren. 

De nieuwe Sentinel series bestaat uit diverse mistgeneratoren in een range van 300 m3/min (S35) tot 1350 m3/min. (S100) mist kunnen genereren.

Voor iedere toepassing de juite machine

 • S35 : Deze machine is toepasbaar in woningen, serverruimtes, etalages of kleine bedrijfsruimtes.
 • S70: Deze machine is het beste inzetbaar in kantoorruimtes, kleine opslagruimtes/magazijnen, retail
 • S100 : Ideaal voor Showrooms en magazijnen


Klik hier voor een directe link naar de mistgeneratoren van Concept Smokescreen onze website 

naar boven

LaSmo distributeur van Winland

Winland heeft een uitgebreid pakket detectoren voor bewaking van:

* Temperatuur
* Overstroming
* Luchtvochtigheid

Toepassingen:
Supermarkt, Slagerij, Agrarische sector etc.

Deze modules zijn stand alone te draaien, maar ook te koppelen op nagenoeg ieder alarmsysteem (vereist vrij programmeerbare ingangen) of IPC-XL voor doormelding naar een PAC of via de B-Notified dienst.

 

naar boven

Online aanvragen van een RMS ID

Een RMS-ID kan voortaan worden aangevraagd via onze website.

Via het online invulformulier kunt u de gegevens van de RMS locatie naar ons toe sturen. een van onze technische medewerkers zal uw aanvraag z.s.m. verwerken.

 

Klik op navolgende link om uw RMS aanvraag aan te vragen: http://lasmobv.nl/advies-ondersteuning/inbraak/rms-aanvraag

naar boven

Slimline afstandbediening van Pyronix

De behuizing van de KF-4 WE is aangepast !

Pyronix heeft de behuizing van de KF-4 WE aangepast naar een elegant slimline model. 

 

De afstandbediening is toepasbaar op de draadloze ontvanger van het ASB ccsMuSDO inbraakdetectiesysteem (CS5000/CCS7000).

 

klik <hier> om naar de productpagina te gaan.

naar boven

ACT eLock

LaSmo introduceert de ACTpro eLock

 

Een kosteneffectief draadloos sluitsysteem dat binnen enkele minuten is geinstalleerd op een deur met europrofiel cilinder. De eLock werkt op een 3V batterij. Draadloze communicatie vindt plaats via de 868MHz met 128 bits AES incryptie. Op een ACT eLock HUB kunnen tot 32 eLocks worden aangesloten. Verkrijgbaar met en zonder sleutel-override. 

 

Klik hier voor meer informatie

naar boven

VRKI2015 gepubliceerd

VRKI februari 2015

De VRKI documenten versie februari 2015 gaan in op 1 februari 2015 en vervangen dan de bestaande VRKI documenten versie maart 2014. De VRKI-kaart over alarmtransmissie blijft ongewijzigd.

In de VRKI februari 2015 is de attractiviteitslijst geactualiseerd. De categorie 'zonnepanelen en omvormers' is aan de lijst toegevoegd. Deze wijziging is ook verwerkt in een nieuwe VRKI kaart februari 2015.

Andere wijzigingen in de VRKI-documenten zijn:

 • Voor kleine ruimten is er een afwijkingsmogelijkheid toegevoegd voor de eis van twee luid alarmgevers.
 • De term 'safe' is vervangen voor kluis. En de verwijzingen naar de normering voor kluizen is gecorrigeerd.
 • Aan het document VRKI Richtlijn inbraakbeveiliging voor onderwijsinstellingen is een bijlage 2 toegevoegd over het veilig opbergen van schoolexamens.
 • De verwijzingen naar PKVW-documenten zijn geactualiseerd.

 

De documenten zijn te downloaden via de website van het CCV :

 

http://www.hetccv.nl/dossiers/Risicoklassenindeling/vrki-februari-2015

naar boven

DigiAlarm.net

Gegarandeerd de veiligste alarmtransmissiedienst

Door brand, inbraak, overvallen en technisch falen kunnen menselijk leed of economische schade ontstaan. Dat is meer dan vervelend voor uw mensen, uw bedrijf en uw klanten. Niet voor niets borgen de meeste organisaties de continuïteit van hun bedrijfsvoering met een alarminstallatie. Als er iets gebeurt op uw zaak, willen uw meldkamer (particuliere alarmcentrale) en u dat direct weten.

Maar komt u het ook te weten? DigiAlarm is een toonaangevende oplossing voor de alarmmelding - van uw alarminstallatie naar uw meldkamer/PAC - die u de hoogst mogelijke garantie geeft van alarmdoormelding. De alarmtransmissiedienst voldoet aan de geldende eisen van de beveiliging van hogere risicolocaties (AL2 en AL3), en is de enige alarmtransmissiedienst (end-to-end) die door onafhankelijk kwaliteitszorgbedrijf KIWA is gecertificeerd conform de strengste Europese norm voor alarmtransmissiesystemen NEN-EN 50136-1:2012.

 • Ongevoelig voor cybercrime
 • Alleen Nederlandse verbindingen
 • Kostenvriendelijke opvolger van DigiAccess
 • Goed geregelde overstapservice

Ongevoelig voor cybercrime

Volgens cyberconsultants is het geen vraag meer óf uw bedrijf slachtoffer wordt van cybercrime, de vraag is wanneer dit gaat gebeuren. Ook een meldkamer of particuliere alarmcentrale kan slachtoffer worden van cybercriminaliteit. Sterker nog: het gebeurt steeds vaker. Een DDoS-aanval (Distributed Denial of Service) op uw organisatie kan er voor zorgen dat alarmmeldingen niet meer aankomen bij de meldkamer of particuliere alarmcentrale die uw melding verwerkt en doorstuurt naar politie, brandweer of beveiligingsdienst.

Cybercrime is een reëel gevaar voor uw bedrijfsvoering als bij de alarmtransmissie wordt gekozen voor een open internetoplossing. Hierbij worden de alarmen via het voor iedereen toegankelijke internet naar buitenlandse servers gestuurd om vervolgens weer via datzelfde openbare internet aan de meldkamers te worden aangeboden.

DigiAlarm maakt géén gebruik van het open internet en is daarmee ongevoelig voor cybercrime en aanvallen van buitenaf (DDoS). Met DigiAlarm zijn de kwaliteit van doormelding naar de meldkamer(s) en de integriteit van de gegevens gewaarborgd.

Alleen Nederlandse verbindingen

DigiAlarm is hèt veilige alternatief voor standaard internetoplossingen, die onveilig zijn vanwege het open karakter. DigiAlarm maakt uitsluitend gebruik van 100% besloten alarmtransmissienetwerken binnen Nederland. Uw alarmmeldingen worden vanaf uw locatie over deze besloten netwerken direct afgeleverd bij uw eigen meldkamer (of particuliere alarmcentrale) zonder tussenkomst van externe netwerken (internet), datacenters of providers buiten Nederland. Als het gaat over de integriteit van uw organisatie is dat een veilige gedachte.

Kostenvriendelijke opvolger van DigiAccess

DigiAlarm is de opvolger van DigiAccess Alarm - een KPN ISDN alarmdienst die per 31 december 2014 stopt - en wordt aanbevolen door verzekeraars, installateurs en meldkamers. Door effectief gebruik te maken van de laatste technologie gaat u (als oud-DigiAccessklant) met DigiAlarm besparen op uw maandelijkse kosten voor alarmtransmissie. DigiAlarm is transparant: de kosten van de dienst maken we vooraf bekend en we rekenen graag met u uit hoe onze oplossing zich verhoudt tot - minder veilige - alternatieven. Heeft uw organisatie een lager beveiligingsrisico, dan is DigiAlarm Lite een prima oplossing. Organisaties die maatwerk willen, bieden we DigiAlarm Custom. Zeker weten!

Kijk op www.digialarm.net voor meer informatie.

naar boven

WK Brazilie

De voetbalfolies zijn er weer !!!

Het FIFA Wereldkampioenschap voetbal zal in 2014 voor de 20e keer gehouden worden. Het land Brazilië wordt is gastheer. Het is na het WK van 1950 de tweede keer dat het toernooi wordt gehouden in het land dat al vijf keer wereldkampioen werd.

 

Vanaf 12 juni straten de wedstrijden. Het Nederlands elftal is tijdens het WK in Brazilië ingedeeld in groep B. Spanje, Chili en Australië zijn daarin de opponenten. We wensen het Nederlands elftal veel succes !!!

 

Vanaf vandaag zijn de voetbal-folies voor bediendelen weer verkrijgbaar! Een must have voor iedere voetbalfan of verenigingskantine. Klik <hier> om een keuze te maken.

 

naar boven

Training CCS7000

22 mei is de volgende CCS7000 Training

Ben je installateur en wil je deelnemen aan de CCS7000 training schrijf je dan in via http://lasmobv.nl/trainingen/aanmelden-

naar boven

LaSmo geselecteerd voor VKB2014

LaSmo Security Solutions BV geselecteerd voor VKB 2014

LaSmo mag voor de VKB2014 een aabieding maken met de Sentinel S70 mistgenerator. Meer informatie vindt je op www.lasmobv.nl/vkb2014 . Deze actie start op 15 april 2014. Wees er snel bij want er zijn maar 1600 scans beschikbaar !


Wat is de VKB-regeling ?

Voor de VKB 2014 geldt dat kleine bedrijven (maximaal 5 vestigingen met maximaal 10 Fte’s per vestiging) via het ministerie van Veiligheid en Justitie een gratis veiligheidscan ter waarde van € 150,00 kunnen aanvragen. Deze scan geeft inzicht over maatregelen die al dan niet een bijdrage kunnen leveren aan de veiligheid van uw bedrijf.


Mocht u na de scan in een van deze maatregelen, w.o. Camerasystemen, inbraakbeveiliging, pinautomaten, afstortkluizen etc., willen investeren dan kunt u het “pakket” van uw keuze via het VKB secretariaat bestellen.


Het ministerie van Veiligheid en Justitie geeft dan een financiële bijdrage van 50% tot een maximum van € 1.000,00. U hoeft niet te wachten op uitbetaling van de bijdrage, die wordt meteen verrekend bij de levering.
Klik hier om als ondernemer de gratis veiligheidscan aanvragen.

 

LET OP : Er zijn slechts 1600 scans beschikbaar !


Kijk ook eens op: http://www.ccv-veiligondernemen.nl/aanpak-veiligheid-kleine-bedrijven/pakketten/mistgenerator/sentinel-s70

naar boven

Alarmcommunicatie over IP - NPR8136

Alarmcommunicatie over IP - NPR8136

Als wij kijken naar IP blijkt het dat providers de vereiste beschikbaarheid niet willen of kunnen garanderen. Omdat deze garantie niet wordt gegeven, zijn er extra voorzieningen bedacht zoals een GPRS of GSM back-up bij uitval van de primaire verbinding.

 

In mei 2012 is de NPR 8136 gepubliceerd. ( Nationale Projecterings Richtlijn )


Dit is de Nederlandse handleiding gebaseerd op de NEN-EN50136-1 die als leidraad gebruikt kan worden voor transmissie van alarmsignalen.  Een belangrijk gegeven in deze leidraad is de stellingname dat de alarmtransmissie voor de hogere risico's vanaf het beveiligde object tot in de Alarmcentrale gecontroleerd dient te verlopen.


Met betrekking tot de diverse netwerken wordt aangegeven dat het Internet een aantal toepasbare bezwaren kent zodat het Internet bij gebruik als alarmtransmissiekanaal is af te raden.Via het vrije Internet kan de ontvanger aan de zijde van de Alarmcentrale namelijk gebombardeerd worden met signalen waardoor de ontvangst tijdelijk wordt belemmerd of zelfs onmogelijk wordt gemaakt.


Ook aan de zijde van het object is het mogelijk door bijvoorbeeld het downloaden van grote bestanden om de alarmtransmissie te hinderen zoniet volledig te stagneren.  Binnen de NPR 8136 wordt dan ook gesproken over een BAV zijnde een Beveiligde Alarm Verbinding.


Een dergelijke BAV kan woden geëxploiteerd door een ATSP (Alarm Transmissie Service Provider) en is opgebouwd met als basis een VPN die niet wordt gerouteerd via Internet.


Deze BAV wordt bovendien bewaakt op performance (VoP= Verification of Performance) zodat na een bepaalde tijd vastgesteld kan worden dat de noodzakelijke beschikbaarheid daadwerkelijk wordt gerealiseerd.


Met deze gegevens is het ook mogelijk om achteraf een individuele alarmverbinding te certificeren volgens de NEN-EN 50136-1.


Het toepassen van de NPR 8136 is niet verplicht en ook niet wettelijk vastgelegd. Het is wel aan te bevelen om de richtlijnen in de praktijk zoveel mogelijk te volgen omdat de mogelijkheid bestaat dat u achteraf na een geslaagde sabotage aan de alarmverbinding mogelijk aansprakelijk kunt worden gesteld dat u de daarvoor opgestelde regels niet heeft toegepast.

 

Lasmo Security Solutions kan u adviseren welke oplossing voor u van toepassing is. Neem contact op met ons kantoor via info@lasmobv.nl of via 040 - 255 80 80

 

Kijkt u ook een op :

 

Bron NPR 8136, de NPR 8136:2012, is te bestellen bij het NEN:

http://www.nen.nl/web/Normshop/Norm/NPR-81362012-nl.htm

naar boven

ccsMuSDO Inbraakdetectiesysteem

Innovatief product met modern design

De ccsMuSDO is een inbraakalarmsysteem wat functies biedt voor zowel alarmering, comfort, veiligheid, als ook voor toegangsverlening, en is ontwikkeld volgens de laatste stand van de techniek. Het maakt gebruik van moderne communicatiemogelijkheden als internet en Apps voor smartphones & tablets, waarmee zowel op locatie als daarbuiten een gebruikersvriendelijke bediening, verificatie en diagnose van het systeem verzekerd is.

 

De ccsMuSDO is voorzien van een elegant bedieningspaneel dat gezien mag worden en op ieder interieur kan worden afgestemd en de interactie verzorgt tussen uw alarminstallatie.

 

Kijk op http://www.asb.nl/alarm om een indruk te krijgen van de mogelijkheden.

 

Wilt u meer weten over dit product neemt u dan contact op met ons kantoor via info@lasmobv.nl of via 040 - 255 80 80

naar boven

V2GSM Video instructies (Engels/Duits)

Duidelijke Video instructies voor de V2GSM

De ideale hulp bij programmeren van de V2GSM. Zowel voor de eindgebruiker als de installateur.

De video instructies zijn beschikbaar in het engels en het Duits.

Kijk op www.v2gsm.com voor de videoinstructies

Klik hier voor meer informatie over de V2GSM spraak/SMS kiezer

naar boven

DigiAlarm.Net

DigiAlarm.Net de vervanging voor DigiAccess AlarmKPN heeft besloten om per 1 november de exploitatie van de dienst DigiAlarm over te dragen aan ASB-Security BV, die de dienst als Alarm Transmissie Service Provider (ATSP) onder de naam DigiAlarm.net continueert. Aanleiding voor deze overdracht is het specialistische karakter van alarmtransmissie binnen de beveiligingsmarkt.


Dienst
DigiAlarm.net


De dienst DigiAlarm.net maakt gebruik van de betrouwbare infrastructuur van KPN en wordt naar de PAC’s ontsloten via de KPN DigiAlarm gateway.


Kenmerken

 • De opvolger van DigiAccess Alarm
 • Als enige alarmtransmissiedienst (end-to-end) gecertificeerd door KIWA conform de Europese Norm NEN-EN 50136:2012
 • Wordt aanbevolen door verzekeraars
 • Volledig conform de NPR 8136, maakt gebruik van meervoudige Besloten Alarmtransmissie Verbindingen (BAV)
 • Biedt permanente kwaliteitsmeting VoP met uitgebreide rapportage conform de Europese Norm
 • Inclusief besloten netwerken IP en GPRS
 • Inclusief gecertificeerde DigiAlarmbox IP/GPRS met geïntegreerd DigiAlarm.net modem
 • De DigiAlarmbox is voorzien van eigen noodstroom met capaciteit conform de van toepassing zijnde normen
 • Biedt garantie op de DigiAlarmbox gedurende de looptijd van het contract
 • Inzetbaar met alle gangbare alarmsystemen
 • Biedt geborgde beschikbaarheid door toepassing van onafhankelijke betrouwbare providers (KPN vast en Vodafone mobiel)
 • Biedt 24/7 beheer vanuit Nederlands Beheercentrum
 • Ondersteunt installerende partners vanuit beheercentrum bij inbedrijfstelling en service-activiteiten m.b.t. de dienst
 • Ongevoelig voor DDoS aanvallen, de alarmtransmissie van DigiAlarm.net maakt geen gebruik van het openbare en onveilige internet
 • Ondersteunt up- en downloading van alle gangbare alarmsystemen
 • Inclusief dataverkeer voor IP en GPRS en heeft een vaste prijs zonder variabele kosten
 • Biedt kosteloze trainingen aan haar installerende partners


Kijk op www.digialarm.net voor meer informatie

naar boven

Pyronix app. voor Android

Pyronix heeft een app. om de Enforcer op afstand te bedienen !!

Pyronix heeft voor de Enforcer een app. gemaakt om het paneel op remote te bedienen.

-Inschakelen
-Uitschakelen
-Status opvragen
-Sturen van uitgangen
-Taal selectie
-Wachtwoord beveiligd

<klik hier> om de app van de google playstore te downloaden.

Hieronder enkele screenshots:


           

naar boven

Sluiting Kantoor met Hemelvaart

Sluiting Kantoor met Hemelvaart

Op donderdag 14 en vrijdag 15 mei 2015 zijn wij gesloten.
Bestellingen geplaatst tijdens deze dagen worden op maandag 18 mei 2015 verwerkt.

naar boven

Sirene/flitser combinatie met elegant design

4 maart 2013

Lasmo introduceert twee sirene/flitser combinaties van Venitem.

De sirene/flitsercombinaties zijn voor binnen gebruik. Door het elegante design zijn ze een toevoeging op uw eigen huisstijl. 

Link naar productpagina

naar boven

LaSmo introduceert American Dynamics

Uitgebreide American Dynamics CCTV programma.

LaSmo introduceert het professionele CCTV programma van American Dynamics. Dit uitgebreide programma biedt oplossingen voor de diverse  risiconiveaus  voor  ieder budget en omvat zowel analoge, hybride(mix analoog en IP)  als volledig IP gebaseerde systemen. Deze systemen kunnen zowel stand alone, in netwerkconfiguratie en  volledig centraal gemanaged functioneren.

Het centrale managementtool  Victor Unified Client is een baanbrekend geïntegreerd systeem voor  beveiliging, bewaking en beheer  van gebeurtenissen. Met de krachtige Victor-oplossing  kunt u vanuit één enkele unified interface live- en opgenomen videobeelden van Intellex DVR's-, VideoEdge NVR's- en HDVR-platforms van American Dynamics beheren.

Victor is ontworpen en gebouwd voor veeleisende bedrijfseisen en zeer geschikt voor inzet op één enkele  tot meerdere locaties  wereldwijd. 


 

naar boven

Volg LaSmo op Facebook, Twitter of LinkedIn

Volg LaSmo op Facebook, Twitter of LinkedIn voor het laatste nieuws over producten en actualiteiten

Selecteer een van  onderstaande buttons om LaSmo te volgen op Facebook, Twitter of LinkedIn.

 

Icon-Facebookicon-Twittericon-LinkedIn

 

We houden u op de hoogte van de laatste nieuwtjes:

 • Nieuwe producten
 • Software updates
 • Interessante links
 • Diensten

naar boven